headerimg3.jpg

De VerpleegSTER

Met haar team van professionele verpleeg- en zorgkundigen en meer dan 20 jaar ervaring in thuisverpleging, is De VerpleegSTER een alom erkende en gewaardeerde thuisverplegingsdienst, die stevig verankerd is in de samenleving. De dienst omvat zowel thuisverpleging als persoonlijke verzorging van bewoners met een mentale en/of fysische handicap binnen de leefgroep van de zorginstelling.

De VerpleegSTER biedt zorg op maat van haar patiënten en bewoners in een instelling, en wil daarmee op een flexibele manier inspelen op de steeds veranderende vraag naar zorg op maat. Om diezelfde reden zijn we 24 uur per dag bereikbaar voor onze patiënten, en werken we niet met wachtlijsten. Lukt het ons niet om een antwoord te bieden op uw vraag, dan zoeken we samen met u naar een alternatief. Daarom werken we ook samen met andere organisaties in de gezondheidszorg: zo kunnen we elke patiënt of bewoner in een instelling de zorg geven die hij of zij nodig heeft.

Al onze zorg- en verpleegkundigen dragen de visie uit van de organisatie, en dat is ervoor zorgen dat elke patiënt een gezond, comfortabel en kwalitatief leven kan leiden. Thuis, of in de leefgroep van zijn zorginstelling. De diensten die ze aanbieden zijn dan ook heel gevarieerd, en volledig afgestemd op de behoeften van de patiënt. Gaande van het uitvoeren van verpleeg-technische handelingen en palliatieve zorgen tot hulp bij kleine taken zoals hulp tijdens de maaltijden, bedden opmaken, samen een wandeling maken.

Al onze verpleegkundigen en zorgkundigen hebben bovendien aandacht voor het bieden van warme zorg met aandacht voor waardigheid bij het aanspreken en begroeten, afspraken maken en nakomen, respect en aandacht voor het eigen levensverhaal, het voorkomen van de patiënt en het respecteren van het beroepsgeheim.