headerimg_default.jpg

Testimonials werknemers

Benieuwd waarom onze medewerkers graag bij ons werken?

“Voor de goede sfeer, je voelt je meteen welkom. Bij De VerpleegSTER werk je samen met toffe collega’s en voor geweldige bewoners. Ik heb hier een job gevonden die me heel veel voldoening schenkt!”

“Werken voor De VerpleegSTER vind ik leuk omdat ik voor onze bewoners in de leefgroep de ‘ster’ van verpleegster kan zijn. Er is tijd en ruimte voor de dagdagelijkse verzorgingen, maar ook voor kleine extra’s: een wandeling maken met een van de bewoners of samen met hen een kookactiviteit doen. Het is een prettige job die ik heel goed met mijn gezinsleven kan combineren.”

“Ik hou van dit werk omdat ik van mensen hou. Ik voel me prettig als ik samen met mijn collega’s voor onze bewoners met een mentale en/of fysische handicap iets kan betekenen, een verschil kan maken. Wij krijgen hiervoor voldoende ruimte en zelfstandigheid om dit naar eigen behoren goed in te vullen; daarom werk ik graag voor De VerpleegSTER.”

“Ik heb voor deze job gekozen omdat ik het gevoel heb dat ik als verpleegkundige mijn dromen en wensen op professioneel vlak in vervulling zie gaan, dat alle puzzelstukjes samenvallen op een plek waar ik zinvol werk verricht en de dag van mijn patiënten een beetje mooier kan maken… En dit allemaal binnen de werking van De VerpleegSTER.”

“Voor de goede verzorging van onze bewoners is teamwork heel belangrijk. Zowel tussen je collega’s op het werkveld als met onze administratieve dienst en directie die alles voor ons regelt. Bij De VerpleegSTER hebben wij toffe collega’s en fijne mensen in de directie die ons steunen waar het nodig is. Dit alles creëert een zeer fijne werksfeer waardoor we onze dagdagelijkse taken zonder problemen kunnen uitvoeren.”